scrollh:
Home  •  Wie Zijn Wij  •  Contact  •  Service  •  Verhuur  •  Opleidingen  •  Nieuws  •  Fotogallerij
Spinhoogwerkers   •  Autohoogwerkers   •  Zelfrijdende hoogwerkers   •  Schaarhoogwerkers   •  Rupsschaarhoogwerkers   •  Occasions   •  Dumpers   •  Rupsonderstellen

Spinhoogwerkers

Kies voor een HINOWA / Palazzani spider hoogwerker van Safety-Lift.

Wij bieden een zeer breed assortiment compacte en wendbare spinhoogwerkers tegen uiterst scherpe prijzen. Safety-Lift heeft zich gespecialiseerd in het bieden van oplossingen op maat. Nieuw, tweedehands, leasing, huurkoop, of financiering? Ook financiering zonder aanbetaling behoort tot de mogelijkheden.

Compact, flexibel inzetbaar en uiterst wendbaar

De spider hoogwerker is bijzonder populair omdat deze compact, flexibel inzetbaar en uiterst wendbaar is. Hierdoor is dit type hoogwerker in te zetten voor veel verschillende doeleinden en bovendien leveren de spider hoogwerkers van Safety-Lift top prestaties. Bovendien zijn de spinhoogwerkers uitgerust met de meest geavanceerde technologische toepassingen, zoals een elektronische waterpas, rotatie van 360o, eenvoudig afneembare korf en meer.

Benzine Diesel Electra      

LightLift 13.70 IIIS Performance

Lightlift 14.72 IIISDe perfecte spider, die niet meer dan 1350 kg weegt, bezit kenmerken en levert prestaties van de eerste orde.

Goldlift 14.70 IIISHet is de bekendste, meest verkochte en meest gewaardeerde (spin)hoogwerker. De duizenden exemplaren die de afgelopen jaren geproduceerd zijn, hebben de volledige betrouwbaarheid en veiligheid voor de operator bewezen.

Lightlift 15.70 IIIS Performance


Goldlift 17.80 IIISDeze unieke machine weegt maar 2080 kg en is zeer goed met aanhanger te vervoeren. De bediening van de hoogwerker is vol hydraulisch en de bediening van de onderwagen voor het rijden en automatisch stempelen is met een draadloze afstandbediening.

Lightlift 17.75 IIIS PerformanceNaast de succesvolle Goldlift 14.70 en 17.80XL heeft Hinowa de 17 meter versie uitgebreid met een Performance uitvoering. Deze is sneller, en kan met 230kg korfbelasting met jib zijn maximale zijdeling bereik halen.

Lightlift 19.65 IIISIn de categorie kleine spiders is het ongetwijfeld de meest geavanceerde hoogwerker, zowel waar het om prestaties als om technologie gaat. Ook al bedraagt de breedte slechts 78 cm en de hoogte minder dan 2 meter, wordt met het maximale zijdelingsbereik van 6,5 meter een nuttige werkhoogte van 19 meter bereikt.

Lightlift 20.10 IIIS PerformanceDe LightLift 20.10 heeft een capaciteit van 230kg in de werkbak. Dit betekent vol bereik met 2 personen en gereedschap! De werksnelheid is bij deze Performance hoogwerker hoger en ook het verplaatsen met de optionele two-speed rijmotor is verhoogd naar 3.6km per uur.


Lightlift 23.12 IIISMet de IIIS serie heeft Hinowa de hoogwerkers nog eenvoudiger gemaakt om te bedienen. Automatisch in en uitstempelen, automatisch weegsysteem 120/200 kg, nieuwe afstandbediening met display en bediening van meerdere joysticks tegelijk waarmee het makkelijker en sneller gemanoeuvreerd kan worden.

Lightlift 26.14 IIIS PerformanceSafetylift presenteert u met trots de nieuwste aanvulling op ons rupshoogwerker assortiment: de LightLift 26.14. De LightLift 26.14 verrijkt de Performance IIIS serie met een machine van bijna 26 meter, welke boven het model van 17 en het model van 20 meter uittorent.

TSJ 27

TSJ 30


XTJ 32

TSJ 35

TSJ 39

XTJ 43


XTJ 48

XTJ 52
Stel hieronder uw vraag aan ons.
Dank u voor uw interesse in Safety-Lift.

Uw vraag is door ons ontvangen en zal spoedig worden beantwoord.