scrollh:
Home  •  Wie Zijn Wij  •  Contact  •  Service  •  Verhuur  •  Opleidingen  •  Nieuws  •  Fotogallerij
Spinhoogwerkers   •  Autohoogwerkers   •  Zelfrijdende hoogwerkers   •  Schaarhoogwerkers   •  Rupsschaarhoogwerkers   •  Occasions   •  Dumpers   •  Rupsonderstellen

Wie Zijn Wij

Safety Lift, gevestigd in Leimuiden, is de nieuwe naam voor Hinowa Nederland. Dezelfde onderneming en dezelfde mensen maar een naam die meer recht doet aan het brede assortiment dat kan worden geleverd. Voor elke klus op hoogte hebben we de geschikte oplossing in huis.

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage, Almac en Airo hoogwerkers. Wij leveren spinhoogwerkers, zelfrijders, schaarhoogwerkers op rupsen en wielen en ook autohoogwerkers. Tevens verkopen wij rupsonderstellen en minidumpers van Hinowa.

De kracht van Safety Lift ligt in het feit dat we absoluut vooruitstrevend zijn als het om techniek gaat. Er wordt altijd meegedacht als het gaat om verbeterpunten. En dit levert zowel in gebruiksgemak als in veiligheid de mogelijkheid om topprestaties te leveren. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Hiervoor hebben wij 3 volledig ingerichte service bussen die bijna elk probleem op locatie kunnen oplossen. De keuringen die onze ervaren monteurs op locatie uitvoeren, staan onder toezicht van de TUV.

Safety Lift verzorgt ook opleidingen voor het veilig werken met hoogwerkers. Met het volgen van een IPAF-hoogwerkeropleiding krijgt de bediener van de hoogwerker in 2 dagdelen een gedegen opleiding, die bij goed gevolg en na het afleggen van een theorie- en praktijkexamen resulteert in een internationaal certificaat: de PAL-Card, die 5 jaar geldig is.

 

Hinowa

Sinds 1995 zijn wij importeur van het merk Hinowa. Dit begon met de minidumpers en in 2003 kwam daar de eerste spinhoogwerker de Goldlift 14.70 bij. Sindsdien is Hinowa gegroeid met de range minidumpers en spinhoogwerkers. De minidumper modellen van Hinowa gaan van klein naar groot in de types HS400 tot de grote TX2500. Hetzelfde geldt voor de spinhoogwerkers. De kleine uitvoering is de Goldlift 14.70 t/m de nieuwste Light Lift 26.14 met 230 kg draagvermogen. Hinowa’s nieuwste ontwikkeling is de Performance serie; deze heeft op alle modellen 230 kg draagvermogen en is sneller dan zijn voorgangers.

 

Socage

In 2010 is Safety Lift importeur geworden van Socage autohoogwerkers. Socage bestaat sinds 1974 en heeft een wereldwijde afzetmarkt als leverancier van autohoogwerkers. Met onze expertise en wilskracht zien we dat Socage een steeds groter marktaandeel krijgt in Nederland. De range loopt van 10 tot 75 meter. De modellen zijn afhankelijk van hoogte beschikbaar op B of C rijbewijs.

 

Almac

Een vrij nieuwe speler op het gebied van rupsschaarhoogwerkers is Almac. Almac is uniek in zijn soort door het bi-leveling systeem. Dit systeem geeft je de mogelijkheid om op hoogte te werken op zachte- en ongelijke ondergronden. Safety Lift is vanaf dag 1 importeur van Almac rupsschaarhoogwerkers. De range loopt van 4.10 tot 8.50 meter. 

 

Airo

Sinds 2015 is Safety Lift uitgebreid met de brede range van schaarhoogwerkers en zelfrijdende hoogwerkers van het merk Airo. Airo bestaat sinds 1980 en heeft een goed gevestigde naam opgebouwd over de jaren in heel Europa. De range van zowel de schaarhoogwerkers als de zelfrijdende hoogwerkers zijn of elektrisch of diesel aangedreven of een combinatie daarvan is mogelijk. Airo biedt voor zowel binnen- als buiten gebruik een passende oplossing.

 

 

Stel hieronder uw vraag aan ons.
Dank u voor uw interesse in Safety-Lift.

Uw vraag is door ons ontvangen en zal spoedig worden beantwoord.