scrollh:
Home  •  Wie Zijn Wij  •  Contact  •  Service  •  Verhuur  •  Opleidingen  •  Nieuws  •  Fotogallerij
Spinhoogwerkers   •  Autohoogwerkers   •  Zelfrijdende hoogwerkers   •  Schaarhoogwerkers   •  Rupsschaarhoogwerkers   •  Occasions   •  Dumpers   •  Rupsonderstellen

HINOWA
AL 25 JAAR "DÈ OPLOSSING"

Hinowa bestaat 25 jaar en dit wordt bij Hinowa Nederland groots aangepakt. Hinowa Nederland is voor de Benelux en noord Duitsland importeur van alle Hinowa producten. Wij leveren Rupshoogwerkers van 8 tot 23 m, mini-rupsdumpers, losse rupsonderstellen en rupsheftrucks. Sinds 2010 leveren wij ook autohoogwerkers en gezien de reactie van klanten is de verwachting ten aanzien van de omzet in deze categorie hoog gespannen. Dit jaar organiseren we tot twee keer toe open dagen, en wel op 30 en 31 Maart 2012 en 1 en 2 Februari 2013. Gedurende het hele jaar zijn er acties verbonden aan het 25-jarig bestaan, bij de aanschaf van een machine ongeacht de prijs, zit gedurende heel 2012 een ludieke actie vast: Een 3 daagse vliegreis naar Verona Italië, inclusief een bezoek aan de fabriek van Hinowa. Omdat het om een 25-jarig bestaan gaat, blijft het reisvoucher 25 maanden geldig. Er wordt een feestje gebouwd: De eigenaar van Hinowa heeft een grote visvijver, huurt een topkok in en gezamenlijk wordt er lekker Italiaans gegeten. En een bezoekje aan Verona met het colloseum in het centrum is ook zeker de moeite waard.


Hinowa

De kracht van Hinowa ligt in het feit dat ze absoluut vooruitstrevend zijn als het om techniek gaat. Er wordt altijd meegedacht als het gaat om verbeterpunten en dit levert zowel in gebruiksgemak als in veiligheid de mogelijkheid om topprestaties te leveren. Dat, en het feit dat het bedrijf de hoogst mogelijke service biedt als het gaat om de aftersales, ligt ongetwijfeld ten grondslag aan het feit dat Hinowa zich marktleider mag noemen in spinhoogwerkers.


Oplossingsgericht:

Voor wat betreft het vinden van oplossingen is Hinowa vanaf dag een sterk betrokken bij haar klanten. Zo kwam het bedrijf in 1995 voor hoveniers met de innovatieve kruiwagen op rupsen. Voor schildersbedrijven werd in 2003 de compacte en lichte Goldlift 14.70 rupshoogwerker in de markt gezet. In 2006 werd de hoogwerkerlijn uitgebreid met de Lightlift 19.65 rupshoogwerker, die met zijn innovatieve gelijkbenige pantograaf voornamelijk door de glazenwassers zeer gewaardeerd werd vanwege de eenvoudige, in één vloeiende recht naar boven gaande beweging langs de gevel. Deze rupshoogwerkers zijn compact, hebben een groot bereik en vooral belangrijk: Ze zijn door hun lichte gewicht door iedereen te vervoeren.


Servicegericht

Ruud Brug vertelt ons dat de kracht van Hinowa voornamelijk is gestoeld op de service die het bedrijf levert. Er is altijd iemand bereikbaar, zelfs met kerst. “Ik ben zelf wel eens op kerstavond op pad gegaan, omdat een klant van ons de verantwoording had voor de kerstverlichting en voor de reparatie een hoogwerker nodig had. Juist door het
leveren van kwaliteit omtrent service kiezen onze klanten voor een 2e of zelfs meerderenieuwe machines. Voor alle rayons beschikt Hinowa over een eigen, compleet ingerichte servicewagen. Dit houdt in, dat er bij storingen altijd een monteur dichtbij is.De keuring die Hinowa zelf uitvoerd staan onder toezicht van de Tuv. Controle is goed maar inspectie op controle is nog beter!


Werkmaterieelverzekering:

Bij Hinowa kan onder zeer gunstige voorwaarden een werkmaterieelverzekering worden afgesloten. De verzekering kan door zowel bestaande als nieuwe klanten worden afgesloten. Om een paar voordelen te noemen: Bij Total loss wordt tot een ouderdom van 5 jaar de nieuwwaarde uitgekeerd en onder bepaalde voorwaarden is diefstal in de avond en nacht verzekerd zonder de eis van een duur veiligheidssysteem. In combinatie met track en tracé systemen en/of een IPAF opleiding kan de klant zelfs op een flinke extra poliskorting rekenen. Kijk voor meer informatie op www.schilderzekerplan.nl


IPAF Hoogwerker opleidingen

Hinowa verzorgt ook opleidingen voor het veilig bedienen van hoogwerkers. Hiervoor zijn twee instructeurs speciaal opgeleid. De cursussen worden gegeven voor alle categorieën hoogwerkers. Meer en meer werkgevers zijn ervan overtuigd dat investeringen in goed opgeleide medewerkers een bijna onbetaalbare meerwaarde geeft. Tevens verlangen steeds meer bedrijven op de werk locatie, dat het bedienend personeel van een hoogwerker wegens veiligheidsvoorschriften, in het bezit moet zijn van een Pal-Card. Met het volgen van een IPAF-hoogwerkeropleiding krijgt de bediener van een hoogwerker in twee dagdelen een gedegen opleiding, die bij goed gevolg en na het afleggen van een theorie- en praktijkexamen resulteert in een internationaal certificaat: de PAL-Card, die 5 jaar geldig is.
”Investeren in opleiden is Investeren in de toekomst!”


Innovatie's:

Met de komst van de IIIs versie hoogwerkers is vooral ook het bedieningsgemak nog verder geoptimaliseerd. Elke machine, ongeacht de uitvoering, is op dezelfde manier te bedienen.  Vooral de  verhuurmarkt ziet hierin grote voordelen. De huurder hoeft maar een Hinowa in te huren en zijn personeel weet ermee om te gaan! De grootste innovatie's van de laatste jaren zijn de stempelautomaat, go-home functie, hoogwerker op Lithium batterijen, rupsdumper op accu's, heftruck op rupsen en ga zo maar door.


Mentoorlease

Mentoor is een zelfstandige (merk)onafhankelijke intermediair in leasing die gebruik maakt van de mogelijkheden die de belangrijkste Nederlandse leasemaatschappijen bieden. Samen met u als klant wordt gezocht naar een goede en financieringstechnisch haalbare leaseconstructie voor uw situatie. Nadat uw wensen zijn uitgekristalliseerd, wordt de beste oplossing qua prijsstelling en voorwaarden gezocht. Het uitzoekwerk door Mentoor loont zich.

 

Mentoor heeft al jaren ervaring met Hinowa en is volledig op de hoogte van alle mogelijkheden.

Wilt u uw Hinowa financieren? Neem eerst contact op met Mentoor.


Of kijk op de website www.mentoorlease voor meer informatie.

Stel hieronder uw vraag aan ons.
Dank u voor uw interesse in Safety-Lift.

Uw vraag is door ons ontvangen en zal spoedig worden beantwoord.