scrollh:
Home  •  Wie Zijn Wij  •  Contact  •  Service  •  Verhuur  •  Opleidingen  •  Nieuws  •  Fotogallerij
Spinhoogwerkers   •  Autohoogwerkers   •  Zelfrijdende hoogwerkers   •  Schaarhoogwerkers   •  Rupsschaarhoogwerkers   •  Occasions   •  Dumpers   •  Rupsonderstellen 

"Safety-Lift" nieuwe naam 

   van Hinowa Nederland
 

    19 JAAR “DE OPLOSSING"


 

Hinowa Nederland heeft sinds 2015 een nieuwe naam" Safety-Lift."

Onder de naam Safety-Lift wordt er flink uitgebreid in een breder aanbod van hoogwerkers.

Hinowa Nederland is  al jaren een begrip in de markt mede door de bekende correcte trouwe service. 

Importeur van alle Hinowa- Socage en Almac producten.

Wij leveren onder de naam Safety-Lift vele modellen rupshoogwerkers van 5 tot 42 m, een groot aanbod van autohoogwerkers op B-, C1 en groot rijbewijs van 10 tot 78 meter werkhoogte,  schaarhoogwerkers op rupsen -mini-rupsdumpers, losse rupsonderstellen en rupsheftrucks. 

Safety-Lift

De kracht van Safety lift ligt in het feit dat ze absoluut vooruitstrevend zijn als het om techniek gaat. Er wordt altijd meegedacht als het gaat om verbeterpunten en dit levert zowel in gebruiksgemak als in veiligheid de mogelijkheid om topprestaties te leveren. Dat, en het feit dat het bedrijf de hoogst mogelijke service biedt als het gaat om de aftersales.

Safety Lift  is de nieuwe naam van Hinowa Nederland  een naam die zich zeer snel in de markt zal integreren .

Oplossingsgericht:

Voor wat betreft het vinden van oplossingen is Hinowa/ Safety Lift vanaf dag een sterk betrokken bij haar klanten. Zo kwam het bedrijf in 1995 voor hoveniers met de innovatieve kruiwagen op rupsen. Voor schildersbedrijven werd in 2003 de compacte en lichte Goldlift 14.70 rupshoogwerker in de markt gezet. In 2006 werd de hoogwerkerlijn uitgebreid met de Lightlift 19.65 rupshoogwerker, die met zijn innovatieve gelijkbenige pantograaf voornamelijk door de glazenwassers zeer gewaardeerd werd vanwege de eenvoudige, in één vloeiende recht naar boven gaande beweging langs de gevel. Deze rupshoogwerkers zijn compact, hebben een groot bereik en vooral belangrijk: Ze zijn door hun lichte gewicht door iedereen te vervoeren. Nu anno 2015 is het leverpakket nog verder uitgebreid zo is er nu ook al een spinhoogwerker tot 42 meter leverbaar onder de naam Safety-Lift.

Servicegericht

Nils van den Berg en Gerard Post vertelt ons dat de kracht van Hinowa voornamelijk is gestoeld op de service die het bedrijf levert. Er is altijd iemand bereikbaar, zelfs met kerst. “Ik ben zelf wel eens op kerstavond op pad gegaan, omdat een klant van ons de verantwoording had voor de kerstverlichting en voor de reparatie een hoogwerker nodig had. Juist door het leveren van kwaliteit omtrent service kiezen onze klanten voor een 2e of zelfs meerderenieuwe machines. Voor alle rayons beschikt Safety-Lift over een eigen, compleet ingerichte servicewagens. Dit houdt in, dat er bij storingen altijd een monteur dichtbij is.De keuring die Safety Lift zelf uitvoerd staan onder toezicht van de Tuv. Controle is goed maar inspectie op controle is nog beter!

 


 

Werkmaterieelverzekering:

Bij Safety-Lift kan onder zeer gunstige voorwaarden een werkmaterieelverzekering worden afgesloten. De verzekering kan door zowel bestaande als nieuwe klanten worden afgesloten. Om een paar voordelen te noemen: Bij Total loss wordt tot een ouderdom van 5 jaar de nieuwwaarde uitgekeerd en onder bepaalde voorwaarden is diefstal in de avond en nacht verzekerd zonder de eis van een duur veiligheidssysteem. In combinatie met track en tracé systemen en/of een IPAF opleiding kan de klant zelfs op een flinke extra poliskorting rekenen. Kijk voor meer informatie op www.schilderzekerplan.nl

 

IPAF Hoogwerker opleidingen

Safety-Lift verzorgt ook opleidingen voor het veilig bedienen van hoogwerkers. Hiervoor zijn twee instructeurs speciaal opgeleid. De cursussen worden gegeven voor alle categorieën hoogwerkers. Meer en meer werkgevers zijn ervan overtuigd dat investeringen in goed opgeleide medewerkers een bijna onbetaalbare meerwaarde geeft. Tevens verlangen steeds meer bedrijven op de werk locatie, dat het bedienend personeel van een hoogwerker wegens veiligheidsvoorschriften, in het bezit moet zijn van een Pal-Card. Met het volgen van een IPAF-hoogwerkeropleiding krijgt de bediener van een hoogwerker in twee dagdelen een gedegen opleiding, die bij goed gevolg en na het afleggen van een theorie- en praktijkexamen resulteert in een internationaal certificaat: de PAL-Card, die 5 jaar geldig is.
”Investeren in opleiden is Investeren in de toekomst!”Innovatie's:

Met de komst van de IIIs versie hoogwerkers is vooral ook het bedieningsgemak nog verder geoptimaliseerd. Elke machine, ongeacht de uitvoering, is op dezelfde manier te bedienen.  Vooral de  verhuurmarkt ziet hierin grote voordelen. De huurder hoeft maar een Hinowa in te huren en zijn personeel weet ermee om te gaan! De grootste innovatie's van de laatste jaren zijn de stempelautomaat, go-home functie, hoogwerker op Lithium batterijen, rupsdumper op accu's, heftruck op rupsen en ga zo maar door.

Stel hieronder uw vraag aan ons.
Dank u voor uw interesse in Safety-Lift.

Uw vraag is door ons ontvangen en zal spoedig worden beantwoord.